Розвиток підприємств машинобудування - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Наведено результати дослідження проблем підприємств машинобудування. Структуровані особливості розвитку підприємств машинобудування. Запропоновано заходи щодо удосконалення управління машинобудівним підприємством в умовах розвитку. Проаналізовано світовий досвід розвитку машинобудування та можливості його використання в Україні.

Results of research of problems of the enterprises of mechanical engineering are resulted. Features of development of the enterprises of mechanical engineering Are structured. Actions of improvement of management by the machine-building enterprise in the conditions of development are offered. It is analyzed world опит developments of mechanical engineering of possibility of its use in Ukraine
Keywords: машинобудівний комплекс; підприємства машинобудування; комплексний підхід; machine-building complex; enterprise of engineer; complex approach