Формування конкурентних переваг підприємства в умовах адаптації до екзогенних змін - Масюкова, Людмила Олегівна; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний фармацевтичний університет, 2019)
Досліджено можливості забезпечення конурентних переваг підприємства під впливом екзогенних змін, визначенно фактори впливу екзогенного середовища на діяльність підприємства.
Keywords: конкурентні переваги; конкурентоспроможність; управління підприємством; прогнозування