Повітророзподільник - Панченко, Віталій Олександрович; Хованський, Сергій Олександрович; Медвідь, Світлана Анатоліївна; Гречка, Ірина Павлівна; Алесковський, Артур Олександрович; Хацко, Костянтин Олександрович (ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024)
Повітророзподільник складається з лицьової перфорованої панелі, корпусу, нижньої торцевої панелі та верхньої торцевої панелі з приєднувальним патрубком. Перфорована панель складається з двох частин: нижньої та верхньої. Нижня частина панелі встановлена вертикально, а верхня - під кутом, утворюючи з корпусом дифузор.
Keywords: патент; корисна модель; промислова вентиляція; чистота повітря; температура; мікроклімат; геометричні параметри