Спорт та фізична активність, як дуальна кар'єра для здобувачів вищої освіти технічних спеціальностей - Лозовий, А. Л.; Сергієнко, В. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Дослідження спрямоване на визначення шляхів формування дуальної кар'єри, однією із складових якої є спорт та фізична активність, для студентів технічних спеціальностей на базі дуальної освіти з застосуванням вимог європейських кваліфікаційних рамок EQF. Дослідження базуються на досвіді практичної діяльності Української Академії Будо і Спортивних Єдиноборств, як філіалу EurEthICS ETSIA в Україні.
Keywords: здобувач вищої освіти; дуальна кар'єра; дуальна освіта; EQF; EurEthICS ETSIA; УАБСЄ