Організація виробництва та маркетинг - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2017)
Контрольні завдання складені на основі і відповідно з вимогами учбового плану та робочої програми, затвердженої на засіданні кафедри "Організація виробництва та управління персоналом" НТУ "ХПІ".
Keywords: організація виробництва; маркетинг; промислове підприємство; життєвий цикл товару; продуктивність праці; виробнича програма; виробнича потужність; витрати; конкурентоспроможність продукції; прибуток; ринок праці; беззбиткові ціни; собівартість продукції; еластичність цін; оплата праці; методи просування товару; канали збуту; ціноутворення