Програмування роботизованих технологічних комплексів - Доля, Віктор Миколайович (My University, 2020)
У посібнику викладені правила кодування інформації та програмування управляючих програм для роботизованих технологічних комплексів мод. 16К20Ф3Р132, мод. 16К20Ф3Р232, а також верстатів з ЧПУ мод. 16К20Т1 та мод. ТПК-125ВН2. Наведені основні технічні характеристики та призначення роботизованих технологічних комплексів та верстатів з ЧПУ. Розглянуто порядок введення управляючих програм до пам'яті ПЧПУ та відпрацювання цих програм в автоматичному режимі. Призначено для студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка".
Keywords: програмне управління; кодування інформації; технічні характеристики верстатів; розрахунок режимів різання