Рум'янцев, О. О.2024-01-292024-01-292021Рум'янцев О. О. Актуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловості / О. О. Рум'янцев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 234 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73443ukковбасні виробипереробка м'ясахарчові добавкинітритихарчова промисловістьпідсилювач кольоруАктуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловостіArticle