Дослідження можливостей та ефективності франчайзингу - Яскевич, Анна Олегівна; Станєва, Катерина Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
В доповіді обґрунтовано, що франчайзинг вважається ефективним способом розвиток бізнесу на основі ідей побудови великої мережі франчайзі та добре відпрацьованих технологій територіального розвитку бізнесу. Висока ефективність франчайзингового аспекту розвитку малого бізнесу підтверджена ключовими технологіями, а саме практичним навчанням бізнес-процесам і системою субфранчайзингу, що дозволяє будувати мережевий бізнес на великих територіях і в окремих країнах.
Keywords: конкурентна боротьба; інтелектуальна власність; комерціалізація інновацій; субфранчайзинг; мережевий бізнес