Вплив величини вакууму при охолодженні на структуру та властивості сплаву ВК10ОМ після компресійного спікання під тиском газу - Прокопів, М. М.; Харченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Presented results of researches of influence of size of vacuum at cooling on a structure and properties of alloy of VK10OM after compression spikannya. Is it rotined that optimum structure and maximal fiziko-mechanical properties of alloy of VK10OM after compression spikannya force-feed Р – 2,5 MPa, turn out at cooling with the vacuum of Р – 1×10‾⁴ MPa.

Представлені результати досліджень впливу величини вакууму при охолодженні на структуру та властивості сплаву ВК10ОМ після компресійного спікання. Показано, що оптимальна структура та максимальні фізико-механічні властивості сплаву ВК10ОМ після компресійного спікання під тиском Р – 2,5 МПа, отримуються при охолодженні з вакуумом Р – 1×10‾⁴ МПа.
Keywords: вакуум; пори; межа міцності; тріщиностійкість; модуль Вейбула; залишкова мікропористість