Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Вбудовані системи" - Ліпчанський, Максим Валентинович; Скородєлов, Володимир Васильович; Гейко, Геннадій Вікторович (Виавничий центр НТУ "ХПІ", 2020)
Методичні вказівки містять методику виконання лабораторних робіт, метою яких є: ознайомлення з принципами роботи мікроконтролерів та відпрацьовування практичних навичок для їх інженерного проєктування і налагодження. Методика розрахована як для застосування універсальних стендівконструкторів із набором дискретних елементів, мікросхем та змінних модулів, так і для використання пакетів комп'ютерного моделювання.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; пакет MPLAB; мова асемблера; паралельний інтерфейс; сторожовий таймер; пам'ять даних EEPROM; система переривань