Кушнаренко, О. К.2017-11-032017-11-032008Кушнаренко О. К. Аналитический обзор структурно-механических свойств жировых композиций с целью обоснования методов получения пищевых продуктов с повышенной питательной ценностью / О. К. Кушнаренко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 3. – С. 85-89.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32484Чинна робота спрямована на теоретичне обґрунтування проведення дослідження структурно-механічних властивостей жирів і жирових композицій для подальшого обґрунтування методів створення жировмісних харчових продуктів з підвищеними споживчими властивостями. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкту дослідження – пошук оптимальної рецептури для виробництва жирів, жирових композицій і жировмісних харчових продуктів із заданими підвищеними споживчими властивостями.ruструктурно-механические свойстважирыжировые кристаллыполиморфные модификациитемпература плавлениякристализацияАналитический обзор структурно-механических свойств жировых композиций с целью обоснования методов получения пищевых продуктов с повышенной питательной ценностьюArticle