Проблемні питання технології обліку продуктів та оподаткування підприємств готельно-ресторанного комплексу - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (Уманський національний університет садівництва, 2018)
На рівні готелю фахівець з фінансово-економічної безпеки бере участь у реалізації заходів із забезпечення фінансово-економічної безпеки готелю; застосовує техніку та технології із забезпечення фінансово-економічної безпеки; сприяє здійсненню інформаційно-аналітичного та обліково-аналітичного забезпечення щодо оцінки рівня реальних і потенційних загроз фінансово-економічної безпеки підприємства, установи, організації. Обрана на державному рівні програма п'яти пріоритетів, яка задекларувала туризм серед пріоритетів соціально-економічного розвитку, вимагає синхронної адаптації законодавства з питань оподаткування до нових умов.
Keywords: технологія обліку; оподаткування; готельно-ресторанний комплекс; туризм