Ефективне використання банківських продуктів - шлях до зниження дебіторської заборгованості та ризику неплатежів - Зубенко, Т. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті розглянуті основні заходи щодо недопущення та зменшення дебіторської заборгованості у суб’єктів господарювання України. Ці питання є сьогодні, досить, актуальними, оскільки зниження ризику неплатежів, а відтак, підвищення стабільності платіжно-розрахункової дисципліни має велике значення для економіки країни.

In this article are considered the main measures on prevention and reduction of debitors debts of economic actors of Ukraine. Today these questions are very actyal, because the reduction of risks of non-payments and therefore increasing of the stability of the payment and settlement discipline has a big importance for the economy of the country.
The effective use of Bank products - is the way to the reduction of debitors debts and the risk of nonpayments
Keywords: фінансова система; акредитив; дебіторська заборгованість; факторинг; безготівкові розрахунки; financial system; letter of credit; accounts receivable; non-cash payments; factoring