Забезпечення економічної безпеки туристичних підприємств за допомогою концепції комплаєнс - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Одеський національний економічний університет, 2021)
Доведено, що сьогоднішні реалії господарювання такі, що забезпечення безпеки підприємства, в першу чергу його економічної безпеки, неможливо без впровадження в практику його діяльності системи комплаєнс.
Keywords: економічна безпекологія; оцінка; стратегічний розвиток; соціальна інфраструктура