Побережна, Наталія МиколаївнаФальченко, Олена ОлександрівнаЮр'єва, Ірина Анатоліївна2019-01-222019-01-222018Побережна Н. М. Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2018" : тр. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 грудня 2018 р. / ред.: Т. В. Давидюк, Є. М. Строков. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 153-155.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39281ukготельно-ресторанний бізнескоординація діяльностіготельний бізнесОсобливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесуThesis