Підвищення ефективності роботи централізованого водопостачання за допомогою менеджменту, спрямованого на впровадження інновацій - Буценко, Ельвіра Ігорівна (Національний фармацевтичний університет, 2016)
Метою роботи є підвищення ефективності роботи зовнішніх мереж систем централізованого питного водопостачання, шляхом підвищення ефективності складових менеджменту обліку та контролю за витратами води з метою скорочення невиробничих втрат води.
Keywords: централізоване водопостачання; менеджмент; впровадження інновацій; системи централізованого питного водопостачання; комунальний сектор України; моніторинг витрат води