Ризики в маркетинговій діяльності підприємств гостинності у повоєнний період - Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2023)
Визначено ризики повоєнного відновлення економіки України. Систематизовано маркетингові ризики підприємств сфери гостинності у повоєнний період: ризики при покращенні іміджу підприємств; ризики, які супроводжують активізаціюл роботи готелю у соціальних мережах з метою просування свого бренду; ризики, які виникають при орієнтації підприємства на концепцію "внутрішнього маркетингу"; ризики, які виникають при удосконаленні цінової політики.
Keywords: ризики; внутрішній маркетинг; клієнти; бренд; імідж; маркетингові заходи