Кредит, як інструмент фінансування діяльності суб`єкта господарювання - Головін, Д. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розкрито необхідність залучення позикових коштів для фінансування діяльності підприємства. Визначено роль та місце кредиту серед інших зовнішніх джерел фінансування діяльності підприємств, а також досліджено основні показники зарубіжних країн.
Keywords: грошові ресурси; кредитування; зовнішні фінансування; кредитні ресурси; державне фінансування