Методи визначення якості нафти та нафтопродуктів - Григоров, Андрій Борисович; Сінкевич, Ірина Валеріївна; Лаврова, Інна Олегівна; Мардупенко, Олексій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У навчальному посібнику наведено методики фізико-хімічних методів дослідження нафти та нафтопродуктів. Описано дослідження з використанням аналізаторів якості. Для студентів, аспірантів та інженерно-технічних працівників напряму підготовки «Хімічні технології палива та вуглецевих матеріалів».
Keywords: навчальний посібник; нафта; нафтопродукти; якість нафтопродуктів; хімічний склад нафти; фракційний склад нафти