Проектування технологічних процесів зварювального виробництва - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс лекцій з навчальної дисципліни «Проектування технологічних процесів зварювального виробництва», в якому викладаються короткі теоретичні відомості по технологічним процесам, що використовуються у складальнозварювальних цехах, які дозволяють вирішити ряд практичних завдань по технології створення новітнього виробництва або оновлення існуючого підприємства. Курс лекцій містить список рекомендованих джерел та включає посилання на ресурси Інтернет. Для самостійного вивчення студентами денної, дистанційної та заочної форми навчання спеціальності «132 Матеріалознавство» денної, заочної та дистанційної форми навчання.
Keywords: конспект лекцій; проектування технологічних процесів; зварювальне виробництво; види зварювання; традиційні способи зварювання; спеціальні способи зварювання