Зарубіжний досвід інноваційної діяльності - Черноіванова, Г. С. (НТУ "ХПІ", 2009)
У роботі вивчено й узагальнено зарубіжний досвід організації інноваційної діяльності.

In the article studied and generalized foreign experience of organization of innovative activity
Keywords: інноваційні процеси; зарубіжний досвід організації; управління нововведеннями; малий бізнес.; українські підприємці; особливості розвитку економіки