Вимоги до швидкодії захисних апаратів в електричних колах рухомого складу залізниць - Дубинець, Леонід Вікторович; Зорічев, Андрій Володимирович; Карзова, Оксана Олександрівна; Маренич, Оксана Леонідівна; Устименко, Дмитро Володимирович (НТУ "ХПІ", 2007)
У статті розглянуті питання швидкодії апаратів захисту електричних кіл рухомого складу залізниць від струмів короткого замикання. Наведені рекомендації щодо бажаних чисельних значень часу спрацювання захисних апаратів.

The article considers a problem of response speed of short-circuit current protection apparatus in rolling stock electric circuits. Recommendations on desired figures of protection apparatus actuation time are given.
Requirement for response speed of electric circuit protection apparatus in railroad rolling stock
Keywords: захист електричних кіл; рухомий склад; струм короткого замикання; захисні апарати; залізниця; електрорухомий склад; protection apparatus actuation time; short-circuit current protection; rolling stock electric circuits