Спосіб одержання неорганічного пігменту синьо-зеленого кольору - Авіна, Світлана Іванівна; Привалова, Галина Сергіївна; Шевченко, Наталя Володимирівна; Штепа, Вікторія Дмитрівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
Спосіб одержання неорганічного пігменту синьо-зеленого кольору включає подрібнення мокрим помелом, висушування та термообробку шихти з наступним подрібненням, висушуванням та просіюванням отриманого пігменту. Термообробку шихти проводять за температури 773-783 K.
Keywords: патент; корисна модель; мокрий помел; шихта; термообробка