Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Стратегії економічного розвитку підприємства" - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки містять загальні вимоги до написання та оформлення курсової роботи з дисципліни «Стратегії економічного розвитку підприємства» слухачами зі спеціальності «Економіка». У методичних вказівках визначається мета, завдання та послідовність виконання курсової роботи, наводяться рекомендації щодо написання окремих розділів роботи, вимоги до структури, змісту і оформлення пояснювальної записки.
Keywords: методичні вказівки; курсові проєкти; стратегії економічного розвитку підприємства; економіка; підприємства