Переклад термінології у галузі електроніки, електротехніки та енергетики з англійської на українську мову - Голікова, Оксана Миколаївна; Мирошниченко, Вікторія Марківна; Царьова, Світлана Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2011)
У посібнику подано аутентичні матеріали та вправи з письмового та усного перекладу в галузі електротехніки, електроніки та енергетики; тексти для самостійної роботи, контрольні завдання з перекладу, а також англо-український та українсько-англійський словник термінів та понять електротехніки, електроніки та енергетики. Розраховано на студентів спеціальності "Переклад (англійська мова)" і аспірантів технічних спеціальностей.

The book presents authentic materials and exercises in written and oral translation in the field of electronics, electrical engineering and power engineering; texts for independent home translation, English–Ukrainian and Ukrainian-English vocabularies of specific terms. For the students of "Translation and Interpreting" departments and post-graduate students of technical specialities.
Keywords: електротехніка; електроніка; енергетика; науково-технічний переклад; термінологія електроніки