Особливості впровадження системи управління господарським ризиком на підприємствах залізничного транспорту - Журавель, К. В.; Крихтіна, Ю. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Визначено сутність господарського ризику підприємства залізничного транспорту; доведено необхідність модифікації діючої організаційно-функціональної системи управління галузевими підприємствами, враховуючи вплив господарських ризиків; обґрунтовано заходи щодо оперативного реагування на можливі загрози забезпеченню ефективної господарської діяльності підприємств залізничного транспорту

Determine the nature of the economic risk of rail transport enterprise and prove the need for modification of the organizational and functional management industry enterprises under the influence of the economic risks justified measures to respond rapidly to potential threats to ensuring effective business activities of the railway transport
Keywords: залізнична галузь; модифікація; попередження ризиків; управлінські рішення; economic risk; risk management; enterprise railway transport; management system of economic risks