Механізм вирішення актуальних проблем менеджменту - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджено природу сучасної фінансово-економічної кризи. Виокремлені актуальні проблеми менеджменту. Проведена класифікація методів їх вирішення. Визначена зростаюча роль держави у рішенні проблем реального сектора економіки. Розроблено механізм вирішення проблем менеджменту. Наведені актуальні питання щодо проведення подальших досліджень в галузі менеджменту.

Nature of modern financial-economic crisis has been researched. Actual problems of management have been marked out. The classifiction of methods of their solving has been held. The increasing role of the state in solving of problems of real sector of economics has been estimated. The mechanism of solving of problems of management has been worked out. Actual questions for holding of subsequent research in the sphere of management have been adduced
Keywords: фінансово-економічна криза; менеджмент; промислові підприємства; криза