Формування конкурентних переваг промислового підприємства в умовах воєнного стану - Перерва, Олександр Петрович (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
Підприємства, які можуть швидко адаптуватися та будувати партнерські відносини, матимуть більше шансів на виживання та успіх.
Keywords: конкурентні переваги; формування; промислові підприємства; стійкість; бізнес; воєнний стан