Побудова інверсної моделі електровибухового перетворення енергії засобами fuzzy-апроксимації - Вовченко, О. І.; Козирєв, С. С. (НТУ "ХПІ", 2008)
На основі експериментального дослідження електровибухового перетворення енергії як об’єкта керування побудовано його інверсну модель засобами fuzzy-апроксимації.

The experimental research of the discharge energy conversion as an object of control was done. The inverse model of discharge energy conversion was built using fuzzy-approximation method.
Keywords: амплітуди розрядного струму; пробивна напруга; функції приналежності; ФП; інверсні моделі