Фітнес-тури як вид спортивно-оздоровчого сервісу - Савченко, М. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на з'ясування особливостей, характеристик спортивно-оздоровчого туризму та розкриття поняття "фітнес-туризм".
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм; фітнес-тур; активний відпочинок; оздоровлення; sports and health tourism; fitness tour; active rest; recovery