Управління прийняттям фінансово-інвестиційних рішень підприємства - Лепейко, Тетяна Іванівна; Токар, Наталія Борисівна (НТУ "ХПІ", 2003)
Обґрунтовано цілісну наукову концепцію системного підходу до прийняття фінансово-інвестиційних рішень підприємства, реалізація якої створює передумови для активізації інвестиційної діяльності, підвищення їх ефективності; розроблено технологію її використання.

The complete scientific concept of the system approach to the finance-investment decision making of the enterprise is justified. Its realization creates premises for activization of investment activity, increases of efficiency of solutions; the technology of its use is developed.
Keywords: фінансовий менеджмент; фінансово-інвестиційні рішення; інвестиційні рішення; управління підприємством