Проблеми підвищення енергоефективності в олійно-жировій галузі - Попов, Микола Олексійович (НТУ "ХПІ", 2012)
В даній статті розглядається проблема енергоефективності на підприємствах олійно-жирової галузі. Показано порівняльний аналіз енегоємності основної товарної продукції галузі. Запропоновано основні шляхи підвищення енергоефективності на підприємствах олійно-жирової галузі.

In this article the problem of energy efficiency is examined on enterprises oily fatty industries. The comparative analysis of power consumption of basic commodity produkction industry is rotined. Priority directions of increase of energy efficiency are developed on enterprises oily fatty industries.
Keywords: енергоємність; ефективність енергетична; собівартість