Щодо відповідальності за порушення вимог утримання та експлуатації об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту під час воєнного стану - Свинаренко, М. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наведено нормативні документи, що містять вимоги утримання та експлуатації об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, що сприяють збереженню здоров'я та життя людей.

Regulatory documents containing the requirements for the maintenance and operation of the objects of the fund of protective structures of civil protection, which contribute to the preservation of health and life of people, are given.
Regarding responsibility for violations of requirements for the maintenance and operation of facilities of the civil defense fund of protective structures during the state of martial
Keywords: захисні споруди; цивільний захист; воєнний стан; нормативні документи; збереження життя; повітряні тривоги; protective structures; saving life; civil protection; martial law; regulatory documents