Методичні вказівки до практичного заняття № 11 "Методики визначення умов праці за показниками важкості та напруженості трудового процесу" - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (ФОП Панов А. М., 2022)
Методичні вказівки сприятимуть засвоєнню студентами алгоритмів проведення атестації за показниками важкості та напруженості трудового процесу, здійснення відбору необхідних відомостей для заповнення протоколів та оцінці класу умов праці за показниками важкості та напруженості трудового процесу
Keywords: важкість і напруженість трудового процесу; атестація робочих місць; важкість праці; класи умов праці; фізичне динамічне навантаження; статичне навантаження; монотонність навантаження; методичні вказівки