Аналіз фаз гібридної війни Росії проти України у контексті безпечної життєдіяльності - Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Проведено аналіз фаз гібридної війни Росії проти України спираючись на швейцарську модель диверсійної війни.

Analyze phase hybriding war Russian against Ukraine be based on Switzerland model diversion war executed.
Analyze phase hybriding war Russian against Ukraine in context safety of living
Keywords: агресія; диверсія; фаза гібридної війни; aggression; diversion phase hybriding war