Робочий зошит з курсу "Зоопсихологія та порівняльна психологія" - Хавіна, Ірина Валер'ївна (Видавничий центр НТУ "ХПІ", 2022)
Робочий зошит є науковим посібником, призначеним для практичних занять з дисципліни "Зоопсихологія та порівняльна психологія" для студентів спеціальності 053 "Психологія", що відповідає змісту робочої програми. У зошиті наведено методичні вказівки до практичних занять з усіх основних розділів дисципліни. Всі вказівки мають єдину структуру: номер заняття, тему, план та хід проведення практичної роботи, питання для самопідготовки, які можуть бути використані як для самостійної роботи студентів, так і як контрольні на заняттях.
Keywords: робочий зошит; предмет; завдання; методи; поведінка тварин; системи контролю