Дослідження факторів впливу на собівартість інноваційних товарів - Чернишенко, Олена Іванівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Український державний університет науки і технологій, 2024)
За результатами проведеного дослідження запропоновано при формуванні собівартості інноваційних товарів враховувати фактори впливу на неї. Визначено найважливіші з цих факторів та надано кожному економічну характеристику та оцінку.

Based on the results of the conducted research, it is proposed to take into account the factors affecting it when forming the cost price of innovative goods. The most important of these factors have been determined, and each of them has been given an economic characteristic and assessment.
Research of factors influenced on the cost of innovative goods
Keywords: інноваційні товари; собівартість; фактори впливу; характеристика; методи визначення; innovative products; cost; influencing factors; characteristics; methods of determination