Трансформація міжнародного бізнесу в епоху четвертої промислової революції - Данько, Тарас Володимирович; Ширяєва, Наталія Володимирівна; Чайкова, Олена Ігорівна (ТОВ "Планета-Прінт", 2020)
Стратегічними наслідками четвертої промислової революції для міжнародного бізнесу є кардинальна реструктуризація глобальних ринків та галузей у поєднанні з хвилею підривних інновацій, яка охоплює всі сфери діяльності міжнародних компаній. Відповідно до цього проведено аналіз сучасних тенденцій дослідження менеджменту та міжнародного бізнесу, який дозволив виділити чотири ключові складові трансформації міжнародного бізнесу в епоху четвертої промислової революції.
Keywords: міжнародний бізнес; менеджмент; четверта промислова революція; індустрія 4.0