Практичні рекомендації для самостійної роботи студентів загальних груп з розвитку гнучкості та її вплив на організм людини - Храпов, С. Б.; Храпова, О. І.; Недбайло, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Фізичне виховання у закладі вищої освіти особливо важлива частина освітнього процесу, яка робить позитивний вплив на загальний стан організму студента в цілому. У цій статті розглядаються практичні рекомендації для самостійної роботи студентів з розвитку гнучкості та її вплив на розвиток фізичних якостей людини.
Keywords: вища освіта; фізичне виховання; освітні процеси; здоров'я студентів; координація; вповільнення процесів старіння; вправи на гнучкість; фізичні якості