Технічні рішення задля запеспечення екологічної безпеки машинобудівного підприємства - Максименко, Олена Аркадіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглянуті технологічні рішення, які дозволяють вирішити питання екологічної небезпеки машинобудівного підприємства.

Thetechnological solutions which allow to solveth eissue of ecological danger of machinebuilding enterprise are considered.
Technical solutions for environmental safety of machinebuilding enterprise
Keywords: екологічна безпека; зливові стоки; машинобудівне підприємство; ecological safety; storm drains; machine-building enterprise