Облік і звітність в оподаткуванні - Коптєва (Фадєєва), Ганна Миколаївна (Підручник НТУ "ХПІ", 2018)
Розглянуто актуальні проблеми оподаткування підприємницької діяльності. Послідовно викладено теоретичні та практичні питання обліку та складання звітності з податку на прибуток, ПДВ, акцизного податку, податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, майнових та ресурсних платежів, місцевих податків і зборів. Призначено для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Keywords: підприємство; законодавство податкове; витрати; амортизація; пільги; податок єдиний; вартість додана; податок акцизний