Напрямки розвитку реінжинірингу бізнес-процесів - Тюфанов, Георгій Леонідович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Доведено, що обмін досвідом з іншими підприємствами сприяє впровадженню найкращих практик та інновацій. Інвестиції в навчання та розвиток співробітників допомагають забезпечити їхню готовність до змін та виконання нових процесів. Все це вказує на важливість інтеграції сучасних технологій, фокусу на клієнті, гнучкого управління та постійного вдосконалення для досягнення успіху в реінжинірингу бізнес-процесів.
Keywords: бізнес-процеси; реінжиніринг; технологія; виробництво; ринок; ефективність