Енергетична безпека економіки та шляхи її забезпечення - Долина, Ірина Володимирівна; Гуревічов, Маркс Михайлович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуто енергетичні показники економіки України та шляхи їх забезпечення. Запропоновано методичні підходи до зменшення залежності національної промисловості від енергоносіїв Російської Федерації.

The power indexes of economy of Ukraine and ways of their providing are considered. The methodical going is offered near diminishing of dependence of national industry from the power mediums of Russian Federation.
Keywords: стабільність економічна; енергоносії; енергозбереження; ресурси енергетичні