Методика оптимізації режимів роботи асинхронного тягового приводу рухомого складу - Петренко, Олександр Миколайович; Доманський, І. В.; Любарський, Борис Григорович (НТУ "ХПІ", 2016)
Розроблено методику визначення режимів роботи асинхронного тягового приводу на основі рішення задачі багатокритеріальної оптимізації. Обрано вектор параметрів, що складається з наступних компонентів: режим роботи приводу, коефіцієнт модуляції та ковзання. Критерієм ефективності приводу обраний ККД приводу. Визначено обмеження у вигляді нерівностей та рівності.

The method of determining the mode of asynchronous traction in the water-based solution of multi-objective optimization. Chosen parameter vector consisting of the following components: drive mode, modulation factor and sliding. The criterion of effectiveness over efficiency of the selected drive. Defined constraints as inequalities and equality.
Method optimization work of asynchronous traction drive rolling stock
Keywords: ККД; магнітна система; тяговий двигун; коефіцієнти; багатокритеріальна оптимізація; ковзання