Управління проектами: міжнародні аспекти - Глізнуца, Марина Юріївна; Крамськой, Дмитро Юрійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що визначення міжнародного проекту акцентує увагу дослідників відразу на декількох напрямках. Міжнародний проект - це відокремлення сторін-учасників за принципом «гео-економіко-політичний», тобто - в різних або з різних країн, які мають свої національні особливості, бажають і здатні мати власну мету (отримання прибутку, створення робочих місць, створення продукту, допомоги, вигоди) з урахуванням горизонтальної і вертикальної інтеграції.
Keywords: міжнародні проекти; менеджмент; економіка; впровадження; ефективність; міжнародний бізнес