Розробка нейромережевої N-направленої дискретної асоціативної пам`яті - Главчев, Дмитро Максимович; Заковоротний, Олександр Юрійович (Криворізький національний університет, 2016)
Вперше на основі двонаправленої асоціативної пам'яті запропонована архітектура та алгоритми функціонування N-направленої дискретної нейромережевої асоціативної пам'яті. Нова пам'ять здатна відновлювати по вхідному вектору, що подається на будь-який з її вхідних шарів нейронів, множину з N зображень, які асоціативні до вхідної інформації.
Keywords: нейрони; вихідні сигнали; сенсорні шари; коефіцієнти; асоціативні зображення