Маркетинговий інструментарій просування бренду готелю у соціальних мережах - Боровик, Олексій; Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2023)
Обґрунтовано доцільність просування бренду готелів у соціальних мережах. Визначено принципи просування бренду готелю у соціальних мережах у повоєнний період. Наведено орієнтовну структуру контенту готелю у соціальних мережах для підвищення ефективності просування свого бренду.
Keywords: маркетинговий інструментарій; цифровий маркетинг; бренд; референтна група; цільова аудиторія