Теоретичні аспекти укладання багатомовного електронного словника гідротурбінних термінів - Купріянов, Євген Валерійович (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2009)
The article deals with problems connected with creating electronic dictionary on hydroturbines, developing macrostructure, mediostructure and mediostructure for this dictionary, and also considers the possible ways to improve some dictionary parameters
Keywords: комп'ютерна лексикографія; галузеві термінологічні словники; лексикографічний параметр; макроструктура; медіоструктура; мікроструктура; галузева термінологія; синонімія