Процес отримання гудрону з важких вуглеводневих залишків - Сіробаба, Мирон Олександрович; Карножицький, Павло Володимирович; Рейві, В. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Вивчено склад нафтового залишку, одержаного під час переробки нафти під зниженим тиском. Досліджено проби свіжих гудронів.
Keywords: нафтопродукти; бітум; практичне застосування; переробка нафти; парафіниста сировина; дослідження; температура; точка кипіння