Визначення перевантажувальної спроможності силового кабелю, прокладеного в приміщенні - Щебенюк, Леся Артемівна; Антонець, Тарас Юрійович; Кочін, І. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Експериментально оцінено коефіцієнти перевантажувальної спроможності та теплопередачі для кабелю АВВБ 3х25-1, прокладеного в приміщенні.

Factors of reloading ability and heat transfer are experimentally estimated for APPA 32x5-1 cable, laid indoors.
Determination of shifting ability of power cable, laid in apartment
Keywords: умови експлуатації; коефіцієнт теплопередачі; конвекційний теплообмін; нагрівання кабелю; power cable; reloading ability; heat transfer; estimation